Bomonti

2021 YILI DEKORASYON RENKLERİ

2021 yılı dekorasyon renkleri.

Vaktinizin çoğunu evinizde geçirdiğiniz günlerde sürekli aynı renkleri görmek bir süre sonra sıkılmanıza neden olabilir. O halde yeni renk ve mobilyalarla evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Size yardımcı olacağını düşündüğümüz 2021 yılı dekorasyon renkleri ile dekore etmenin tam zamanı.

Bu yıl geçen yılın o canlı dikkat çekici renklerin aksine daha sakin ve dingin renkler ön plana çıkıyor. Beyaz, beyazın tonlarının ve ahşap rengi sayesinde evinizde huzurlu vakitler geçireceğiniz bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Koltuk takımı seçiminizi bu yönde yapabilirsiniz.

Yemek odası takımlarında daha koyu renkler dikkat çekecektir. Antrasit, siyah ve koyu ceviz mobilyalar bu yıl oldukça trend olacak. Açık renk koltuk takımı seçimi ve zıt renklerde yapacağınız yemek odası seçimi ile mobilyalarınızın kendisini göstermesini sağlayabilirsiniz.

Duvar renginde ise koltuk takımı gibi beyaz ve beyazın tonları ön planda olacak. Sakin ve dingin dekorasyona biraz farklılık katmak isterseniz koltuk arkasındaki bir duvarı yarattığınız tarzla uyumlu zıt bir renkle boyayabilirsiniz.

Aksesuar gibi dekoratif detaylarda turuncu ve sarı tonları ön planda olacak. Dekoratif obje, puf gibi detaylarla daha canlı ve sıcak olmasını sağlayabilirsiniz.

Crown
TR EN